Gezonde voeding in sociale voedselvoorzieningen

Methodiek

Het project gezonde voeding en dranken in sociale voedselvoorzieningen is gericht op sociale voedselinitiatieven zoals een sociale kruidenier, een sociaal restaurant, een voedselbedeling of elk ander initiatief waar voeding gratis of aan een sterk gereduceerd tarief wordt aangeboden aan mensen in een maatschappelijk kwetsbare situatie. Er zijn verschillende materialen ontwikkeld over gezonde voeding en dranken in sociale voedselinitiatieven om zo gezonde voeding toegankelijker te maken voor klanten in een maatschappelijk kwetsbare situatie.

Thema's: Voeding en beweging

Levensdomeinen: Lokale besturen, Rechtstreeks naar de burger, Zorg en welzijn

Types van strategieën: Educatie

Meer informatie

Deze materialen en/of diensten worden aangeboden door de Vlaamse Logo's:


Als u meer informatie over de materialen of diensten wilt, neemt u contact op met het Logo van uw gemeente

Deze materialen en/of diensten zijn ontwikkeld door:

Vlaams Instituut Gezond Leven vzw
info@gezondleven.be