Zoek in catalogus preventiemethodieken

Onder het motto 'Werken, ook aan gezondheid' vindt u onder deze rubriek methodieken met materialen/diensten die zich richten tot ondernemingen:

  • van kmo’s tot grote ondernemingen
  • van de dienstensector tot zware industrie

met inbegrip van de non-profit sector, bv. ook gericht op leerkrachten, personeel van voorzieningen in zorg en welzijn, overheidspersoneel.

Methodieken binnen dit levensdomein

Het project gezonde voeding en dranken in sociale voedselvoorzieningen is gericht op sociale voedselinitiatieven zoals een sociale kruidenier, een sociaal restaurant, een voedselbedeling of elk ander initiatief waar voeding gratis of aan een sterk gereduceerd tarief wordt aangeboden aan mensen in een maatschappelijk kwetsbare situatie. Er zijn verschillende materialen ontwikkeld over gezonde voeding en dranken in sociale voedselinitiatieven om zo gezonde voeding toegankelijker te maken voor klanten in een maatschappelijk kwetsbare situatie.

Het project gezonde voeding en dranken in sociale voedselvoorzieningen is gericht op sociale voedselinitiatieven zoals een sociale kruidenier, een sociaal restaurant, een voedselbedeling of elk ander initiatief waar voeding gratis of aan een sterk gereduceerd tarief wordt aangeboden aan mensen in een maatschappelijk kwetsbare situatie. Er zijn verschillende materialen ontwikkeld over gezonde voeding en dranken in sociale voedselinitiatieven om zo gezonde voeding toegankelijker te maken voor klanten in een maatschappelijk kwetsbare situatie.

Het project gezonde voeding en dranken in sociale voedselvoorzieningen is gericht op sociale voedselinitiatieven zoals een sociale kruidenier, een sociaal restaurant, een voedselbedeling of elk ander initiatief waar voeding gratis of aan een sterk gereduceerd tarief wordt aangeboden aan mensen in een maatschappelijk kwetsbare situatie. Er zijn verschillende materialen ontwikkeld over gezonde voeding en dranken in sociale voedselinitiatieven om zo gezonde voeding toegankelijker te maken voor klanten in een maatschappelijk kwetsbare situatie.

Het project gezonde voeding en dranken in sociale voedselvoorzieningen is gericht op sociale voedselinitiatieven zoals een sociale kruidenier, een sociaal restaurant, een voedselbedeling of elk ander initiatief waar voeding gratis of aan een sterk gereduceerd tarief wordt aangeboden aan mensen in een maatschappelijk kwetsbare situatie. Er zijn verschillende materialen ontwikkeld over gezonde voeding en dranken in sociale voedselinitiatieven om zo gezonde voeding toegankelijker te maken voor klanten in een maatschappelijk kwetsbare situatie.

Met deze leidraad bieden we concrete handvatten om effectief en beleidsmatig te werken rond alcohol en drugs. De brochure is bedoeld voor voorzieningen in de gehandicaptensector die werken met cliënten met een verstandelijke beperking.